SMILE.


bakom alla tuggummi, sitter jag med the biggest smile ever. för mammi kom nyss hem med tuggummina (från bilden ovan) till bara mig (!!!!!!). ni ser även mitt avslitna nagellack, ni ska få bättre bild på det. myser i soffan med mina paulfrank pyjamasbyxor på. sätter även igång tv och glor på idol. hörs imorgon.

MINIBELLLLLLLLA.sweeeeeeet. hehe. två bilder på mig då jag inte kunde hitta min rätta stil!

långa nätter.


ska bara påminna er att jag har fortfarande inte samlat på mig nya bilder. därför blir det en väldigt tråkig bild. menmen..
jag och familjen, min halvsyster och hennes barn har spenderat dagen på ett spa. trött är det rätta ordet för att beskriva mig just nu. väntar bara på att mammi ska komma hem med hamburgare från max. mumsss.  

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


idag träffade jag linnea. alltid trevligt. träffade samt några till. imorgon ska jag också träffa lite folk. sen på kvällen ska jag se på bio med vilma och guilli. det blir filmen "letters to juliet". PUSSSSSPÅERALLA!

CONVERSE


riktigt tråkig bild, jag vet. men har en jävla bildbrist! & textbrist om det nu är möjligt.
har verkligen ingenting att säga. snart trycker jag på knappen på teven och börjar kolla på idol!

do you remember we were sitting there by the water? you put your arm around me for the first time.


blomma. igen.
idag hade vi orientering i skolan. jättekul (NAAT). skulle egentligen dansat ikväll (salsa/reaggaton=blandade latinamerikanska danser) men orkar inte. nu kallar mamma och säger maten är klar. puss. 

ÄLSKA.


idag har vi A-dag i skolan. vilket menas att vi är lediga!!!!!!!!!!! GLAD TJEJ HÄR.
idag tänker jag bara slappa lite hemma. vilket kan bli väääldigt tråkigt. haha. får ta och göra något vettigt nu. see ya.

warwick avenue.


GRÖNBLÅROSA-SVART


julia och antonia åkte precis hem. kvällen blev bättre än jag trodde, bättre än jag hoppats på. jag kollade precis klart på "the last song". hemsk och fin på samma gång. den ska ni se, ni kommer inte ångra er! snart ska jag nog lägga mig. godnatt.  

hide and seek.


knasig bild från igår. ikväll kommer antonia och julia hem till mig. myskväll för hela slanten. plus på det!

my heart beats for love.


min finfina "pussmun" plånbok/necessär, från hm, som jag släpar med varje dag i skolan.
snart kommer min halvsyster hem till oss. träffar ju inte henne ofta, eftersom hon har bosatt sig i london. men mina ögon kommer fasta på idol. hoppas man får skratta mycket, det är ju det roliga med idol nu i början. hehe. hajpo!

vi testar nya vägar som aldrig tyckts ta slut.outfit. svarta jeanstights - gina tricot. linne - hm divided. kofta - cheap monday. mössa - monki. miniväska - thailand. svarta converse.

lämnar du mig nu, lämnar jag världen.ny tröja från hm. som jag älskar, yes.

jag tänker hoppa, ner från eiffeltornet!


ibland har jag dagar då jag känner mig lite smart. men det va inte denna gången.
tog mitt eiffeltorn (som jag har i örat) som nämligen ska va i en nyckelknippa. och satte det i ett öränge. snygg just då, men nu är mitt öra inte så fint. eftersom det va tungt, så blev mitt hål i örat lite större än det ska. aja det blir säkert bra igen, nu ska jag inte klaga. nu ska jag fortsätta med mina läxor, hajpo.

ps, i love you.dagens outfit. tröja med trumpeter - hm divided. svart linne - gina tricot. svarta tights - bikbok. lila mössa - monki.


aldrig nått fram så jag har älskat på avstånd.


äntligen tog jag tiden (och 39 kr) och gick till hm med mammi och syster och köpte mitt nya favoritnagellack. vilket jag tyckt nu i ett halvår typ, haha. ögonen har nu fastnat på mina blåa och fina naglar. nej nu måste jag fortsätta stirra, bye.

du är det finaste jag vet.


jag älskar dig.

ni är bäst, världsbäst.


dagen har spenderats med alla dessa & några till som inte fastnade på bild.
dom gjorde verkligen dagen bäst. TACK ALLIHOPA!
imorgon ska jag li ellen och nisse se på Vampyrer suger på bio. myspys.
nu kallar sängen på mig, godnatt.

du är kärlek.


lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig. ja det finns dagar som jag tänker, mer på henne än på dig. jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer. försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser. den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut. hur ska man älska nån som har älskat nån förut.

ANIMAL(jo jag har märkt att mina tummar ser helt fucked up ut på bilderna)
mina nya favoritringar - hjärnorna bakom dessa ringarna är JC.
idag fyller bästisjulia år (GRATTIS!!!!), skämde ut henne idag i skolan med ballonger. och hon fick även choklad format till en kamera av mig. blev faktiskt också lite avundsjuk eftersom jag också ville ha en chokladkamera. buhu.. aja, nu ska jag återgå till matten och spanskan.

RSS 2.0