GOTT NYTT ÅR


NU ÄR DEN HÄR!!!

Guess what? Igår fick min syster hem Jonas Brothers Burning up-boken. Nu är vi superglada (som ni ser på bilden). Det  handlar om dom och deras konserer. Wihoo! Snart ska jag på fotbolls-cup i Köpingebro. Håll tummarna att vi vinner. Kan ni fatta att det är nyårsafton imorgon. Jag kan ialla fall inte fatta det. Har det redan gått ett år? Det är ju sjukt vad tiden går fort.

Här nedan är Jonas Brothers Burnin' Up video:
JULKAPPAR


Guitar Hero World Tour!!!!

Hela Sex and the city boxen + SATC - filmen!!

Jag och syster fick tillochmed High School Musical dans matta!

Mina och systers julklappar! Fick fler julklappar som till exempel Vänner, Platttång, hårfön... Och lite till!

Min jul blev fantastisk! Hur blev er?

GOD JULGod jul!

SNUGGLES & JULKLAPPSKÖPNING

Snart: Snuggles med syster och julklappsköp.

STRANDEN
Två bilder från igår när jag var hos Li. Som sagt så var jag hos Li igår. Vi bytade julklappar. Jag fick en Crocker t-shirt från JC. Av mig fick hon ett  linne från Åhlens. Det var en att linne. Märket att.

Sjuk är vad jag är idag. Inte bra. Nu ska jag upp och kolla på filmer. Ja som ni vet så gör jag det varje gång jag är sjuk. Och alltid samma filmer.

SKOLAVSLUTNINGIdag var det skolavslutning som gällde i skolan. Nu är det jullov som gäller. Mitt jullov börjar nu med att jag ska till Li lite senare ikväll. Där ska vi käka Ben & Jerry! Ska spendera natten där också. Jag och Li ska byta julklappar också. Spännande!  

VANESSA ANNE HUDGENSGrattis Vanessa. Idag fyller Vanessa Anne Hudgens 21 år.

KEVIN VANN IDOLKevin vann Idol. Hanna, jag och Miranda satt och hade tårar i ögonen innan vi fick reda på vem som vann, eller jag hade tårar i ögonen. Men nu är jag så glad! G-r-a-t-t-i-s K-e-v-i-n!

VIKTOREn liten bild på Viktor min kusinsbarn. Alla mina bilder på bloggen har gått bort som ni kan se. Min banner har också gått bort som ni kan se. Min syster får fixa fram bannern igen. Just nu är jag hemma hos Hanna. Jag och Hanna och Miranda ska snart till Mc Donalds eller Doncan som Miranda säger. Jag och Hanna och Miranda ska sova över hos Hanna ikväll. Vi ska kolla på Idol. Men vem ska inte göra det? Hanna, jag och Miranda kommer att sitta kl 20.00 och bara skrika heja Kevin! H-e-j-a h-e-j-a K-e-v-i-n!

AN OLD PICTURECoola systern. En gammal bild på Antonia när vi var i Mexico. Kommer alltid vara en favorit på Antonia. Som ni har sett så har jag gjort en ny banner eller ja, jag har inte gjort den men min söta syster har gjort det. Tyckte det var tid för en lite mer höstig banner. Den andra började bli lite för somrig. Nu ska vi snart gå och julhandla. Eller ja, jag kan ju inte kalla det julhandla. Vi ska till Sixons och handla julklappar till kusinernas barn. Det blir väl ändå som julhandling. Sen ska jag Antonia mamma gå och äta kvällsfika på Snuggles.

2:A ADVENTEn fräck tavla på musse pigg och en hink med vatten som vi har hemma. Ikväll är det One tree hill och Gossip girl. Och kvällens mat blir pizza.

SNOWHEARTSnowheart. Nu sitter jag och Li och bara myser. Eller ja, myser och myser. Vi får mest skrattanfall. Vi ska snart äta Ben & Jerry glass. Som vanligt. Idag blir det sorten New york super fudge chunk. Har aldrig smakat den innan. Och så ska vi kolla på filmen Dumpad. G-o-d-n-a-t-t!

X-MENMy hero. Idag slutade vi 12.00. Som alltid. Idag hade vi handbollsmatch i skolan. Blekeskolans 5:or mot Östras 5:or. Den skolan jag går på är Blekeskolan. Killarna i min klass mötte killarna i Östraskolans klass. Och vi tjejer mötte Östraskolans tjejer. Tjejerna i min klass vann mot Östrastjejer men killarna i min klass förlorade. Snart ska jag till mammas affär och jobba lite. 18.30 kommer Li till mig och då blir det sushi och Ben & Jerry glass.

RSS 2.0