all these things that i've donehär har ni bild på presenterna, har även fått mjukisbyxor-tjocktröja och annat smått och gott.
bild 1. hoodie till iphonen, klocka och ett pyttelitet guldhjärta till en av mina tänder.
bild 2. min älskade kamera (<3), Nikon D3100 går att filma med. + på det!

we are all born superstarsanledningen till varför jag inte uppdaterat på ett tag är för att jag har spenderat hela sportlovet i italien, madonna di campiglio. åkt skidor, ätit och druckit alldeles för mycket choklad och haft det allmänt bra! jag har även hunnit bli ett år äldre medans jag var borta. alltså 14 år! ni får bilder på vad jag fått kanske senare idag eller imorgon, vi får se! fortsätt ha en trevlig söndag..


christian walz <3


ovanligt vis så satt jag bänkad framför teven när melodifestivalen nyss va. kollade endast eftersom att jag visste att christian walz (<3) skulle vara med. och varför åkte han inte vidare?!?!?! han var ju helt klart den bästa. håller ni inte med? och nu kan jag inte hjälpa att jag sitter och lyssnar på gamla låtar med honom. han är riktigt jäkla bra.

i'm a beast, i'm an animal, i'm that luster in the mirror. the headliner, finisher, i'm the closer, winner.


nytt armband, tidig födelsedagspresent från vilma! (tack vilma).
eyelinern (som jag endast använder som smink), också tidig födelsedagspresent fast från linnea! (tack din korv).
precis gjort mig redo för att bli firad utav några släktningar. bilder kommer på presenterna som jag fått sen! ha det gött.

RSS 2.0